Аз случайно изневери на жена ми – Как да си я върна, след като е неверен в 3 прости стъпки

By | февруари 5, 2021

Значи случайно си изневерил на жена си? И искаш да си я върнеш, но се оказва малко по-трудно, отколкото си си мислел.

Може би се чувстваш ужасно заради изневярата на жена си, но в същото време малка част от теб най-накрая се чувства облекчена от разстоянието, създадено от вашата афера?

Независимо от вашата ситуация, има няколко неща, които ще трябва да направите, преди да можете да очаквате да получите жена си обратно в брака си. Това, което бих искал да направя в тази статия е да се направи възможно най-лесно за вас, за да получите през това грубо място във вашата връзка.

Как да се върнете жена си след случайно изневяра

Докато продължаваш да четеш тази статия, ще прегледам 3 различни неща, които трябва да направиш в процеса на спасяване на брака си. Ако искате да възстановите брака си по начин, който ще запази достойнството и уважението ви като мъж.

Всъщност, като следваш тези 3 стъпки, можеш да възстановиш брак, който беше дори по-добър от твоя по-рано!

Първия – Помислете за истинската причина за вашата изневяра

Докато много феминистки видове ще ви кажа, че единствената причина мъжете изневеряват е за секс, и единствената причина жените да мамят е за любов (или някаква друга благородна причина), факт е, че секс рядко е единствената причина за изневяра.

Защо казвам това?

Защото всеки мъж в стабилен и здрав брак все пак ще бъде лесно да се противопоставят на всяко изкушение, хвърлено пред него.

Мъж в здрав брак няма да бъде изкушаван от секс, защото няма нищо, което липсва в сексуалния му живот или в която и да е друга област от брака му.

Не казвам по никакъв начин, че вината е на жена ти да мами. Съвсем не. Не трябваше да мамиш, но казвам, че е важно да определиш какво в предишния си брак те е направил за забит.

Други – Идентифицирай какво искаш от новия си брак

Знаейки какво в предишния ти брак те накара да се отклониш от клетвите си за вярност, ти вече имаш поне едно нещо, което искаш да промениш в новата си връзка.

Но има вероятност да има повече от едно нещо, което не е наред с брака ти. Ако наистина искате да бъдете щастливи, тогава трябва да зададете набор от цели за подновената си връзка.

Например:

  • Жена ти трябва ли да се отнася с теб с повече уважение? Много хора мамят, защото смятат, че са напълно ненужни в отношенията си.
  • Искаш ли да се почувстваш повече като мъж? Много мъже имат афери, защото те чувстват несъзнателно нужда да докаже своята мъжественост към другите, отколкото самите себе си. Да си комфортно като мъж е изключително важно.
  • Всеки иска по-добър сексуален живот – Защо не го направите една от целите си да създадете връзка, където вие и съпругата ви постоянно да достигне за нови нива на страст?

Всяка от тези цели е идеално за новия ви брак, но не се колебайте да мислите толкова, колкото искате. Няма нищо лошо в стрелбата за луната, най-малко ще се приземите на няколко звезди!

Знам, че е шейзи.

Трети – Как да накарам жена ти да те иска обратно?

Сигурен съм, че все още имате въпроси как да върнете жена си. За съжаление колкото и да искам, това не е просто нещо.

Но ето какво ще направя за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *