Върнете бивш без контакт – какво трябва и какво не след разбивка

By | април 30, 2021

Вероятно сте чували за въвеждането на правило за „без контакт“ веднага след резолюция и всъщност има много статии за това в интернет. Стратегията „Върнете бивш без контакт“ е една от най-важните стратегии, които трябва да се следват след раздялата, но липсата на контакт с бивш е и най-трудните правила за изпълнение. Това е така, защото никога не е лесно да се затворите напълно далеч от човека, който някога е бил част от живота ви.

След раздялата вие и вашият партньор трябва да се нуждаете от почивка, за да изчистите ума си и да върнете емоциите си на път, за да поправите нещата. Никоя стратегия за контакт не е най-бързият начин да преминете през цялата мизерия, която преживявате в този момент, за да можете по-късно да поправите нещата и да се върнете с бившия си. Ето някои дози и неща, които трябва да следвате, за да приложите стриктно правилото на никакъв контакт.

Не правете нищо, което да предизвика реакция от бившия ви.

Никога не се опитвайте да правите нещо, което може да съсипе цялото това правило „без контакт“, особено ако сте го наложили. Има моменти, когато хората се изкушават да направят нещо или да кажат нещо, което кара бившия им да реагира и по този начин да установят разговор помежду си. Колкото и да си липсвате – бъдете твърди в решението си и не правете нищо, което може да развали плана.

Обаждайте му се само при спешни случаи.

Вземете Ex Back без стратегия за контакт не само означава, че не разговаряме помежду си лично, но също така означава, че не общувате помежду си нито чрез текст, нито по телефон. Изключение от това правило е само при спешни случаи, при които бившият ви трябва да е замесен. И в извънредни ситуации имаме предвид нещо, което е живот и смърт в природата.

Не започвайте разговор с бившия си, за който сте знаели, че може да доведе до нещо по-интимно.

Докато сте на път за възстановяване, може да попаднете в ситуация, в която накрая да изпуснете бившия си. Виждайки приятелите си да се гушкат с гаджетата си, може да ви подмами да се обадите на бившия си и да флиртувате с него / нея само защото завиждате на хората наоколо Вие. Ако е възможно, избягвайте да се мотаете с приятелите си и техните приятелки, ако не искате да развалите целия смисъл на липсата на контакт с бившия си.

След като не си говорите толкова дълго, вие и бившият ви може да почувствате, че и двамата сте излекувани от болката от раздялата си. Уверете се, че вече сте си простили, така че ако някога решите да се върнете в обятията си, няма да остане горчивина във вас. Целият смисъл на Get Ex Back без стратегия за контакт е да си дадете малко пространство и време за размисъл … така че когато се върнете един към друг отново, знаехте, че този път ще бъде завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *