Дали приятелството е стъпка във връзката?

By | февруари 23, 2021

Замисляли ли сте се някога за въпроса със заглавието? Имате ли преки отговори? Предлагам да прочетете, за да придобиете прозрение.

Винаги съм си мислил и вярвал, че приятелството с човек в продължение на няколко години ще доведе до любов и връзка. Докато бях наистина на този път, бях изстрелян от блуса, когато човекът, с когото бях привързан, отговори, че все още ме смята за приятел и не може да мисли за нищо друго. Той беше първият човек, който наистина харесах и започна да си пада по него. Бях ужасен от отговора му, но уважих желанията му и за да се утеша, пях Титаник пееше отново и отново и поставя специален акцент върху репликата: „Моето сърце ще продължи напред. „

Уговорените бракове са широко разпространени у нас и те не винаги се развалят, а по-скоро траят. От друга страна, нивата на разводи у нас са се увеличили десетократно през новата ера в сравнение със старите дни, дори при бракове, започнали с любовни афери.

Така че можете да видите, че няма лесно решение на въпроса ми. Но от друга страна, когато се обвържете с връзка, трябва да бъдете приятели със съпруга / съпругата си и да се разбирате помежду си. Така че защо първо да не бъдете приятели, след това да имате любовна връзка, да се ожените и все пак да сте в приятелски отношения. Трябва да сте приятели със съпруга / та след брака, така че двамата да могат да бъдат на една лодка през дебели и тънки. Само тогава можете да станете солидни любовници.

Както в моя случай обаче, приятелството се оказа не първата стъпка във връзката. И така, по кой път вървите?

Моят съвет би бил: Бъдете щастливо женени за себе си, преди да се ожените за някого. С други думи, обичайте се от сърцето на сърцето си и тогава би било лесно да обичате другите, да се обвържете с връзка и в крайна сметка да се ожените.

В обобщение, приятелството може да не е начинаещата стъпка на връзката. В крайна сметка любовта се случва на пръв поглед. Химията на тялото, езикът на тялото, съвместимостта и емоциите играят важна роля. Освен това от вас зависи кой ви се струва електрически и привлекателен, а отсрещната страна трябва да се чувства по същия начин към вас – така се формира красива връзка помежду си. И зависи от вас двамата да извлечете най-доброто от това, да се съберете, да се сприятелявате и да правите компромиси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *