Дали раздялата ще преоткрие искрата в брака ми?

By | април 16, 2021

За мен е обичайно да чувам съпруги, които сериозно се съмняват в раздяла в брака. Често съпругът настоява за развод, докато съпругата иска да опита други мерки за спасяване на брака. Голяма част от времето съпругата поставя под съмнение мотивите на съпруга да иска да бъдат разделени.

Чух от жена, която каза: „Съпругът ми ми каза, че смята, че е необходимо да се разведем, защото искрата е далеч от брака ни. Той смята, че ако живеем разделени, ще си липсваме. съживи нашата химия Макар да съм съгласен, че нещата между нас са остарели, не виждам нужда той да се настанява. Част от мен се чуди дали това не е просто извинение за него да излезе от брака. това е не случаят. И така, защо не можем да се опитаме да върнем искрата, без той да се измести? И какво всъщност има предвид, когато казва, че трябва просто да изчакаме и да видим дали и кога летят искри „Ще се опитам да се справя с тези опасения в следващата статия.

Какво означава човек, когато казва, че иска да види дали раздялата ще върне искрата: Не познавах никой от хората в тази връзка, но се чувам с много хора в тази ситуация. И човекът, който инициира раздялата, понякога признава, че се надява да накара някои искри. Теорията им обикновено е, че след като сте разделени, надяваме се да започнете да мислите по-благосклонно един към друг и следователно да си липсвате. Но тъй като не можете да бъдете заедно, сексуалното напрежение ще се натрупва и изгражда, докато искрата не се върне. Това звучи като опростена теория, нали? Но това често е техният мисловен процес. И за да бъдем напълно честни, те откриват, че ако искрата не се върне по време на раздялата, тя може никога да не се върне, което означава, че отговорът дали да се прекрати бракът става по-ясен.

Това не означава, че няма някои хора, които ще използват оправданието „да видим дали можем да върнем искрата“, когато дори не възнамеряват да се забавляват от идеята да си го върнат. Но обикновено в брака има и други проблеми освен химията между вас. Не беше така при този брак. Но какво се случва, ако искате да върнете искрата, но не искате да преминете през разделянето? Ще ви кажа по-долу.

Можете ли да върнете искрата, без да се налага да се разделяте ?: Това е въпросът, който най-вероятно ще си зададете. Но може да бъде предизвикателство да накарате съпруга си да повярва, че това наистина е възможно. Често ще имате повече успех, ако му покажете, вместо да му кажете. Така че вместо да казвате неща като „Дайте ми шанс, ще ви докажа, че можем да върнем искрата“, вие просто ще действате по начини, които му показват, че тя вече се е върнала.

Сега е важно да сте внимателни тук. Вие не искате да изглеждате така, сякаш не сте истински и извършвате действие. Вместо това просто искате да бъдете игриви и да черпите дългата история, която имате заедно. Вижте, сигурно вече знаете какво възбужда вашия мъж, тъй като е вероятно да го познавате и обичате от известно време. Вероятно знаете какво е работило за вас в миналото. Това ви дава малко предимство. Въпреки това, вие не искате да прекалявате, така че е очевидно, че се държите само така, както сте, защото бракът ви е на път. По-добре е да се движите бавно, отколкото да прекалявате.

Ами ако се опитате да му покажете, че искрата все още е налице, но вашият план за избягване на раздялата не работи?: Не се паникьосвай. Следващата стъпка би била да се предложи компромис. Можете да му предложите да останете в хотел или с приятели за няколко дни, за да му дадете място или малко време да си изчисти главата. По този начин той получава това, което иска, но вие не сте милостив по неговата прищявка и чакате той да реши кога или дали ще се прибере у дома. Ако опитате всичко това и той все още иска да се изнесе, пак не се паникьосвайте.

Изобщо не е невъзможно да пропуснете и пожелаете съпруга си, когато сте се развели. Всъщност често можете да използвате разделянето във ваша полза. Когато научих това за първи път, това промени начина, по който започнах да спасявам брака си. Имам време да работя за мен, а не срещу мен и няма причина да не можете да направите същото, стига да не изпадате в паника и да приемете най-лошото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *