Жена ми ме мрази и иска да ме напусне – Открийте как да я държите с вас

By | февруари 4, 2021

Вие двамата се биете напоследък. Сега жена ти ти е казала, че те мрази и иска да си тръгне, или ти мислиш, че го прави. И в двата случая, ти си в лошо положение. Каквото и да си мислиш, бракът ти не трябва да свършва с развод.

Никога не я заплашвай да остане с теб. Докато познавам мъже, които са го направили (и очевидно са загубили всичко в процеса), това води само до определено я губи.

Опитай се да не разбереш какво й се случва. Не можеш да го направиш. Можеш да контролираш собствените си действия срещу нея. Какво ще направи? Може да обърнеш нещата и за двама ви и да ви даде щастлив брак отново.

Ако жена ви иска да си тръгне, оставете я. Това не означава, че се отказваш. Това означава, че разбираш, че тя се нуждае от малко време да помисли за нещата, и тя трябва да бъде извън къщата, за да го направи. Не може да преодолее гнева и омразата, ако се изправя пред него през цялото време.

Не забравяйте, че ако я помолите да не си тръгва или да опита всичко, което можете да мислите, че ще остане с вас, това няма да стане. Може да се предаде, но ще продължи само за много кратко време. И кой иска да живее с някой, който ги мрази?

Може да не те мрази изобщо. Може да има други проблеми, с които има проблеми, но не знае как да се справи. Трябва да си там, нали?

Не можеш да си позволиш да живееш така. Това убива чувствата ти. Можеш да си бдителни през цялото време, мислейки си, че ако направиш правилното нещо, тя няма да си тръгне. Не си го прави. Без значение какво правите или казвате, тя ще направи каквото си иска. Нарича се свободна воля.

Когато двамата си позволите да прекарате известно време разделени, най-вече ще се съберете. Емоциите просто не могат да се излекуват, ако не можете да се измъкнете от ситуацията, дори за известно време.

Затова толкова много двойки се опитват да се разделят в съда, преди да помислят за развод. Повечето от тези двойки откриват, когато са далеч един от друг, че те наистина се обичат и не могат да живеят един без друг.

Дори и единият партньор да каже на другия, че ги мрази, то наистина не го прави. Може да мразят стреса, който може да е под вашето домакинство, или да мразят различни неща в живота си, но единственото нещо, на което могат да го свалят, сте вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *