Индийски бракове – Ръководства по астрология

By | март 28, 2021

Повечето от индийските уредени бракове се уреждат според ползите от астрологичната битка; след начален курс. Препаратите обхващат голяма част от територии като уравнение на социалния статус, икономическа стабилност и др. Участващите семейства предпочитат да се ангажират със семейства с равен статут.

Приоритет в списъка на заслугите трябва да бъде Paapagriha saamya. Има три броя; papa-griha-saamya, dasaa-sandhi & sama dasa и star-match в този ред.

Първата стъпка е оценката на паапа-гриха и в двата хороскопа и тя трябва да бъде еднаква, или оценката на хороскопа на момичето трябва да бъде много по-малка от тази на момчетата.

Даса-сандхи трябва да съвпада. В нашия живот има 9 дасаи в този ред, Венера-14 години, Слънце-6 години, Луна-10 години, Март-7 години, Раху-18 години, Юпитар-16 години, Сатурн-19 години и Меркурий-17 години и kethu- 7 години, а общият брой ще бъде 120 години, живот на мъжа; и ако човек живее след тази възраст, дасаа ще започне навсякъде с печалба от самото начало. За всеки по време на раждането започва различен даса според звездата. Без значение коя част от dasa започва тези dasas и продължава само в този ред. По време на някои от тези dasaas човек ще страда много, а по време на други dasaas той ще има всички неща в перфектна хармония. Това просто означава, че в живота ни има добри и лоши времена. Когато съпругът преминава през лоша дасаа, даса на съпругата трябва да бъде добра и да поддържа лошото време на съпруга си. По този начин животът им се балансира, за да им позволи да живеят нормален живот с минимални бури и сътресения. Ако и съпругът, и съпругата се сблъскат с лоши даса едновременно, бедствието ще настъпи. Това дори може да бъде фатално. На може да загуби живота си или нещо също толкова лошо.

Третата стъпка е звездното съвпадение в предпочитания от вас ред. Има мач Rasi, мач Rasyadhipan, Vasyam, Ganam, Yoni, Dhinam, Mahendram, Sthree deergham, Rajju и Vedham. От десет се предпочитат няколко броя мачове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *