Историята на булки за поръчки по пощата

By | април 1, 2021

Системата за прекъсване на поръчките по пощата, която често съществува днес, в никакъв случай не е нова. Твърди се, че ранните заселници на американския континент, по-голямата част от които мъже, не са могли да намерят булки в собствената си страна. Затова те трябваше да се обърнат към Европа с очакването да си осигурят почивка. Много години по-късно, по време на Втората световна война, американските географски указания започват да пишат любовни писма до жени, които никога не са срещали със същите очаквания. Уредените бракове по този начин се практикуват от хиляди години и те продължават да бъдат обичайният начин хората да се женят.

В началото на 80-те години се забелязва, че има засилваща се тенденция западните мъже да гледат отвъд собствената си страна, за да намерят своята сродна душа. Това беше направено, тъй като западните мъже вярваха, че разширяването на търсенето им ще ускори целия процес на среща със специалния човек и ще осигури перфектно съвпадение.

В началото азиатските жени бяха предимно онези, които се рекламираха като булки за поръчки по пощата, като основните засегнати държави бяха Тайланд и Филипините. Фалшивото схващане, че типичната транзакция за нарушаване на поръчки по пощата е западняк, който купува азиатка, произхожда от този произход.

Падането на Желязната завеса доведе до създаването на изцяло нов ресурс от булки за поръчки по пощата, които търсят възможности да се срещнат със западняк, за да се установят. Броят на руските булки, участващи в системата за поръчки по пощата, се е увеличил рязко през последните няколко години.

Първоначално булчинската система с поръчка по пощата е базирана на хартиен каталог, който често се отпечатва само веднъж. Това беше по-ограничен начин за взаимодействие между хората.

Въвеждането на Интернет през 90-те години революционизира системата за разбиване на поръчките по пощата, правейки въвеждането по-бързо, по-лесно и по-надеждно. Тази система беше по-ефективна във времето и забавна от предишната и привличаше голям брой заможни мъже.

Изглежда, че бъдещето на системата за прекъсване на пощенските поръчки е насочено към цялостно придвижване онлайн. Тази система се превръща във все по-популярен начин за среща с хора, идеален за времето, начина на живот и произтичащите от това очаквания на двете страни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *