Как да изберем цветя за вашия сватбен ден

By | февруари 2, 2021

Цветята са перфектен подарък за много случаи. Ако не сте наясно с това, което цветята символизират, бране на цветя за правилния повод може да бъде предизвикателство. Цветята могат да се дават при почти всяка възможност. Някои популярни поводи да даде цветя са рождени дни, годишнина, да се получи добре, благодаря ви, празници, дата и сватба.

Червените или розовите цветя представляват любов и страст един към друг, затова винаги е безопасно да ги подарявате на годишнини. Както има специфични подаръци за всяка годишнина; също така има специфични цветя за всяка година, както и. Днес ще се фокусирам върху сватбените цветя в този пост. Но ще прочетете и за други цветя в апартамента в бъдещите ми постове.

Карамфили – 1 година годишнина: Първата годишнина от сватбата е време на честването. Карамфили са традиционни цветя, използвани за първата годишнина от сватбата на двойката. Тези цветя представляват млада страстна любов. Карамфили идват в много различни цветове, така че можете да изберете най-добрия нюанс, който символизира вашата любов.

Космос 2 година годишнина: До двете годишни двойки са се образували задълбочено разбиране един на друг с по-силна уникална любов, и това е точно това, което представлява това красиво цвете. Зашеметяващи космос са перфектни цветя за двойки празнуват прекрасните си две години заедно.

Слънчоглед 3 година годишнина: Слънчогледът представлява брака в продължение на три години, който сега е силен, страстен и колоритен. Силната стъбло на слънчогледа символизира силната основа на брака. Красиви жълти венчелистчета от слънчоглед стоят за любов и страст. Свежите слънчогледови букети изглеждат изключително изкусни и са ясен знак за увереност, която е разработена между двойката, след като са заедно в продължение на три години.

Здравец 4-та годишнина: Това колоритно и жизнено цвете за 4-та годишнина от сватбата се нарича здравец. Той символизира щастието и положителните емоции. Събитията от здравец са идеални за вашата 4-та годишнина, когато вие и вашият съпруг се чувствате комфортно с навиците на другия и имате по-добро разбиране.

Маргаритка – 5-та годишнина: Светещите маргарити са перфектен подарък за 5-та годишнина от сватбата. Това просто, но красиво цвете представлява надеждата, лоялността и любовта, които двойката имат един за друг, след като споделят всички видове преживявания заедно в продължение на 5 години.

Кала Лили- 6-та годишнина. Кали Лили, елегантно цвете символизира всички прекрасни начини, по които двамата са се разраснали през шестте години брак, развиват уникална любов и стават още по-привлекателни.

Фресия 7-та годишнина: Седмият юбилей цвете се нарича фрезия. Това красиво цвете също има приятен аромат, който отдавна се използва в лосиони и сапуни. Фрезията представя всички благодарности и любов, която държите за вашия любящ партньор и невероятните изненади, които бъдещето държи за вас двамата.

Пурпурна 8-годишнина: Тези абсолютно невероятни цветя са идеални за вашата осма годишнина от сватбата. Бялата пурпурна символизира първата любов. Така че това е идеалният момент да напомните на себе си и на брачния ви партньор на деня, в който двамата сте се запознали и си спомняте всички красиви моменти и страсти, които сте споделили заедно за тези дълги осем години брак.

„Райски птици“ – 9-та годишнина: Както можете да кажете по име, това невероятно цвете е един от един вид и чудесен избор да празнуват прекрасни девет години брак. Това цвете точки към приключение все още да дойде и всички вълнение, която любовта ви притежава.

Брошура – 10-та годишнина: Великолепните десет години брак са важен брой, за да празнуват, и брилянтни басни цветя са идеални за този повод.

Рози – 15-та годишнина: Розите са известни като страст и романтика, и тя се вписва перфектно да бъде цветето на 15-та годишнина от сватбата, когато сте преминали през много заедно. Вие и вашият съпруг заслужават този луксозен цвете в този момент, така че дава червени рози на вашия съпруг ще покаже колко страстни сте един за друг все още.

Астер, 20-та годишнина: Елегантният астер цвете е избрано за 20-та годишнина. Това звезда-като цвете е известен като символ на любовта, търпение и богатство. Меката красота на нейните блестящи листенца също така представлява признателност за мъдростта, която сте получили заедно в продължение на две десетилетия.

Ирис 25-та годишнина: Ирис е царско цвете, и след 25 години брак е идеален пример за показване на вашия съпруг, че дори по-специален те са станали за вас да прекарате толкова много години заедно. Празнувайте си прекрасен 25 години с този луксозен букет или споразумение на тези царски лилави цветя.

Лили-30-годишнина: До 30-та годишнина вие и вашият съпруг сте се увеличили и се променили много, но ангажиментът ви един към друг е все още един и същ. Букет от красива лилия цвете е пълен с изненади. Той се предлага в много цветове и форми. Великолепната лилия ще направи смела изявление, че все още имате страст за вашия съпруг.

Гладиоли-40-годишнина: Прекрасните четиридесет години брак има собствен чар. Тази уникална връзка трябва да се празнува с най-уникален и блестящ гладиола цвете. Тези цветя представляват растежа на вашите невероятни спомени и преживявания, които са променили живота си през дългите четиридесет години заедно.

Жълти рози и теменужки- 50-годишнина: Петдесет години брак е уникален момент в живота ви. Тя трябва да се празнува по най-добрия възможен начин. Тъй като сте на възраст, получавате много спомени изживявания и имат специална връзка заедно, че никога не може да бъде обяснено. Специалните цветя за празнуване на 50-та годишнина са жълти рози и теменужки. Заедно тези две цветя изглеждат невероятно точно като вашата двойка. Това е единствената годишнина, която има две различни официални цветя за парти. Тези елегантни цветен режим ще направят вашата партия още по-красива и пълна с любов и щастие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *