Как да се обърнете към омъжените жени (отхапете забранения плод)

By | април 9, 2021

Как да се обърна към омъжена жена. Потенциално опасно минно поле е да се срещаш с желаеща омъжена жена. Опасен, но и доста вълнуващ и не нереалистичен гол. Никога няма да предприема стъпки, за да се опитам активно да разваля брака за ваша печалба, но ако жената има желание, това може да бъде много опияняваща и възнаграждаваща връзка.

Вижте дали тя наистина желае

Първата стъпка е да тествате водата. Не всички жени търсят външна връзка, било то „разговор за обмен“ или нещо сериозно. Ако тя иска да остане моногамна, няма какво да правите, освен да уважавате нейните желания. Добрата новина е, че там има много желаещи жени. Има много недоволни от връстниците си. Може да не искат да напуснат другата си, но ще се радват на някои действия отстрани. За да опитате това, запомнете едно нещо: Не се включвайте емоционално. Ако не мислите, че можете да се справите, просто не го правете. Наистина трябва да сте подготвени, че това е строго физическа връзка.

Но как да се обърна специално към нея

Първото нещо, което правите, е да слушате. Когато говори за дома, какво казва тогава? Тя говори за съпруга си. Споменава ли неща, които правят през цялото време заедно? Така ли ние направи това и ние направи го или Азнаправи това и Аз го е направил. Ако тя рядко споменава съпруга си и използва много „Аз“, вероятно сте на добър път. Пуснете въпроси за сексуалността в разговора, сякаш невинни! Ако имате положителни отговори от всички тези съвети, опитайте следното: Споменете, че четете статия за това колко съпрузи не задоволяват жените си (не лъжа, това е такава статия), потърсете отговор. Ако тя не скочи да защити съпруга си, можете да преминете към нещо. Продължавайте да слушате и да следите езика на тялото, че тя иска нещо повече. В даден момент, ако всичко това изглежда добре, трябва да се хванете, да й кажете, че наистина харесвате това, което виждате в нея, и искате да я познавате повече. Бъдете отворени и честни. Дори и да не е готова в момента, може да е в бъдеще и вероятно ще сте първият, за когото се сети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *