Как уголемяването на пениса спаси брака ми от разруха и катастрофа

By | март 1, 2021

Получих интересно и проницателно писмо от мъж, който искаше да сподели своя опит с уголемяването на пениса и как, според него, е спасил брака му.

Той обясни, че е женен от петнадесет години и че всичко е работило добре дори през икономическите кризи и всички останали луди неща, които се случват по света. Той и съпругата му решиха, че се нуждаят от допълнителни доходи, затова тя взе работа на непълно работно време в хранителен магазин.

В крайна сметка тя работи с по-млада жена в късните си тийнейджърски години, която се занимава с наркотици за развлечение и бисексуалност. Очевидно е започнала да търка жена си, тъй като непрекъснато говори за всички „големи мъже“, с които е спала. Да се ​​внуши, че няма нищо по-добро от мъж, който наистина знае как да угоди на жената по силата на мъжкия си „размер“.

Е, ден след ден, когато чу това, съзнанието на жена му започна да се лута около други мъже и техните размери. Той обясни как съпругата му му казала, че тази по-млада жена ще „оразмери“ мъж, който влиза в магазина. След като мъжът си тръгна, тя продължи с това колко „голям“ знаеше, че той „просто“ ще бъде.

Не след дълго съпругата му почувства, че пропуска всички предимно надарени мъже в дивите предградия. Тя изпращаше случайни съвети на съпруга си и той започна да ги взема. Той осъзна, че размерът му може да е неадекватен, и осъзна, че бракът му започва да руши. Петнадесет години са много време и той се зачуди дали не може да направи нищо, за да й докаже, че все още е крал на замъка си.

Започна да купува няколко хапчета за пенис и помпа за тренировка. Той започна да изследва и да учи възможно най-много за процеса на разширяване. В тайна и насаме, той започна да работи върху пениса си, за да види дали може да го накара да расте, както са успели много други мъже.

Очевидно съпругата му е намерила скривалището му с оборудване за пенис и се е „побъркала“ за споменатото от него. Той седна и й обясни, че се притеснява, че не е достатъчно голям, за да я задоволи и че се опитва само с тези методи, за да се опита да увеличи размера си; просто защото я обичаше и искаше да й угоди, независимо какво ще отнеме.

Той спомена, че тя започна да плаче и му се извини. Тя каза, че е мислила да се заблуди и че е била толкова съкрушена, че той толкова много се е грижил да се опитва да й угоди.

За да направим една дълга история, те накрая упражняват пениса му заедно. Те дори намериха специални упражнения на Кегел за нея, които биха укрепили вагиналните й мускули. Работейки заедно като семейна двойка и тренирайки заедно (докато си помагат), това донесе съвсем ново измерение в техния сексуален и женен свят. Те са толкова очаровани от всичко това, че сега изучават техниките на Кама Сутра за сексуално позициониране, за да извлекат максимума от сексуалния си живот заедно.

Казват, че комуникацията е една от най-важните съставки във всяка връзка. Разбира се, въпреки че тази двойка случайно се натъкна да общува за потенциален проблем, който се крие над главите им и вероятно разкрива грозното си лице в близко бъдеще. За щастие се появи възможността да им позволят да комуникират за този потенциален проблем. В крайна сметка комуникацията, сексуалната откритост и уголемяването на пениса помогнаха на този мъж да спаси брака си и да подчертае красотата, сексуалността, значението и любовта на съществуващия му брак.

Мъжете, които се интересуват от естественото уголемяване на пениса, не трябва да се притесняват какви са техните намерения. Истинските мъже хващат бика за рогата и правят необходимото, за да решат проблемите и да направят живота по-добър от живота. Сериозните мъже с решителност, смелост и нагласа, която никога не може да се каже, трябва да прочетат IRON MAN PENIS – РУСКАТА СИСТЕМА, за да извлекат максимума от техния сексуален размер, издръжливост и латентен сексуален потенциал.

Искрено Ваш

Георг фон Нойман

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *