Category Archives: двойка терапия

всички позиции за брачно консултиране

Любов към живота – Обобщение на тази книга

Книга: Любовта към живота Автор: Пени Ханкок Издател: Кеймбридж Университетска Преса Историята се провежда в Кеймбридж, Англия. Фенела, редактор на издателска къща, се забавлява с приятеля си Стивън. Един ден тя посещава дома на приятелката си Тереза и изглежда тъжна. Тереза ще се научи, като я интервюира. Иска да има бебе, но Фанела не е… Read More »

Аз случайно изневери на жена ми – Как да си я върна, след като е неверен в 3 прости стъпки

Значи случайно си изневерил на жена си? И искаш да си я върнеш, но се оказва малко по-трудно, отколкото си си мислел. Може би се чувстваш ужасно заради изневярата на жена си, но в същото време малка част от теб най-накрая се чувства облекчена от разстоянието, създадено от вашата афера? Независимо от вашата ситуация, има… Read More »

Сериозността на брачните обети

Преди да обсъдим брачните обети, нека първо да погледнем в брака. Бракът е завет или обвързващо споразумение между мъж и жена, в който те се ангажират да се обичат и живеят един с друг. Това е завет, направен пред Бог и човек. Следователно тя е свещена и юридическа институция и трябва да бъде едновременно моногамна… Read More »

Брачно консултиране – Предимства и недостатъци

Колкото и да се опитва една двойка, е трудно да се работи проблеми, когато имате двама души с две различни перспективи. Понякога партньорите дори не могат да се споразумеят за това какъв е проблемът, още по-малко как да го решат. Брачният съветник често може да помогне за тотния брак, ако всеки има желание да положи… Read More »

Пророческо изявление за преодоляване на бурите на живота в брака си: силни живот променящи молитви

Ако се сблъскате с проблеми в брака и бизнеса си, само чрез божествена намеса ще преодолеете такива проблеми. Библейски стихове и молитви, за да ви насърчи, докато се изправи пред борбата на живота Псалм 23:1-6 „Господ е Моят пастир; Не искам. Той ме кара да лежа на зелени пасбища: води ме до тихи води. Той… Read More »

Спаси, че напикаване брак: Топ 10 причини, за да запази връзката си дълго и здраво!

Много от нас са се опитвали да поддържат връзка, защото сме били влюбени или сме искали да прекараме остатъка от живота си с един човек. Но има и много други причини, които може да искате да опитате да спасите тази разтегателна връзка, за която може да не сте се сетили. И с тези причини може… Read More »

Плюсове и минуси на онлайн съвети за брак

Онлайн съветите за брак са нещо, което повечето хора гледат със скептицизъм. Но когато погледнете по-отблизо, идеята започва да прави доста смисъл. Има всъщност много ползи, които трябва да се вземат под внимание, и ако някои мислят за получаване на съвет, Това е решение, което може да се счита. Просто се уверете, че ще намерите… Read More »

Може ли да накарам бившата ми жена да ме обича отново? Съвети, които да ви помогнат да спечелите сърцето си обратно

Бракът ти е, но всичко, за което можеш да си мислиш е как да си върнеш жена си. Мислеше, че брака ти е добър. Разбира се, имаше си доста проблеми, но това, което не е бракът, нали? Когато се чудиш дали жена ти може да те обича отново, отговорът е да. Ето някои съвети, които… Read More »

Младоженски спред: Меден месец наддаване на тегло

Тя е като бебе, аз съм като котка. Когато сме развълнувани, и двамата ще бъдем дебели.“ „Живот в орехче“ от Бърнокрад дами. Хората говорят за „първокурсник разпространение,“, че нещастно 10 за да 15 паунда средните студенти спечели в първата година на обучението си далеч от дома. По-малко известен е „младоженеца разпространение“, което засяга двойки през… Read More »

Как да изберем цветя за вашия сватбен ден

Цветята са перфектен подарък за много случаи. Ако не сте наясно с това, което цветята символизират, бране на цветя за правилния повод може да бъде предизвикателство. Цветята могат да се дават при почти всяка възможност. Някои популярни поводи да даде цветя са рождени дни, годишнина, да се получи добре, благодаря ви, празници, дата и сватба.… Read More »