Младоженски спред: Меден месец наддаване на тегло

By | февруари 2, 2021

Тя е като бебе, аз съм като котка. Когато сме развълнувани, и двамата ще бъдем дебели.“ „Живот в орехче“ от Бърнокрад дами.

Хората говорят за „първокурсник разпространение,“, че нещастно 10 за да 15 паунда средните студенти спечели в първата година на обучението си далеч от дома. По-малко известен е „младоженеца разпространение“, което засяга двойки през първата година на семейното блаженство.

Ако да бъдеш щастлив означава да натежа, със сигурност не искате да се случи някакво трагично събитие, за да ви накара да го загубите. Но какво можеш да направиш, когато си очевидно щастлив, наслаждавайки се на готвенето и яденето с новия си съпруг, и като цяло обичаш новия живот, който създаваш заедно?

Изкушението е трудно да се устои и има толкова много книги и програми за контрол на теглото там. Не съм експерт по тежестите. Мога само да ви дам някои препоръки да запазите красивата фигура, в която се е влюбил… Разбира се, че се влюби в твоята личност, момиче! Но той обича и вашия герой, така че не забравяйте, че докато четете тази статия!

Ако сте правили някои забавни, физически упражнения, докато сте били на срещи, сега, когато сте женени, не забравяйте да го поддържате. Ако не си, е време да ги включиш в новия си брак.

Номерът да поддържате физическата активност, която ви е харесала по време на ухажването си, е да я планирате. Намерете време, което ви устройва. Няколко идеи: танци, туризъм, рафтинг по реката, тенис, вие получавате идеята.

Запишете се за няколко уроци по танци, които можете да посещавате всяка седмица, дори ако вече знаете ходовете. Това те кара да танцуваш и да си на график. В противен случай, ако просто кажеш, че искаш да отидеш на танци, може да се случи или да не се случи. Същото важи и за спорта. Присъединете се към екип от съ-и, група за срещи, да вземат уроци по тенис или да тренират за половин маратон.

През първата година на брачното блаженство, вероятно изпитвате сексуален връх и изгаря много калории. Разбира се, не мислите за калории, докато сте в средата на страстта, но може да искате да преосмислите разтопения шоколад и други неща, които могат да бъдат забавни (и разхвърляни), но да добавите към талията си. Просто казвам…

Може би ще искаш да направиш някои активни неща само с момичетата. Зумба е много забавно. Има много варианти и стилове на Zumba, така че проверете няколко различни класа, преди да го проверите от списъка си. Йога и пилатес също работят. Важното е, че когато тренирате със съпруга си или с група от жени, е по-вероятно да го ползват и да го поддържате.

Вие ще се избегне „младоженеца разпространение“ и се чувстват в добра форма в същото време. Забавлявай се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *