Може ли да накарам бившата ми жена да ме обича отново? Съвети, които да ви помогнат да спечелите сърцето си обратно

By | февруари 2, 2021

Бракът ти е, но всичко, за което можеш да си мислиш е как да си върнеш жена си. Мислеше, че брака ти е добър. Разбира се, имаше си доста проблеми, но това, което не е бракът, нали? Когато се чудиш дали жена ти може да те обича отново, отговорът е да. Ето някои съвети, които да ви помогнат да спечелите сърцето си обратно.

Вие се обичахте достатъчно, за да се ожените. Любовта е нужна, за да накара човек да се ожени е дълбока. Не просто си отива. Дори и да не си признае, тя все още те обича. Може да не е толкова силна, колкото е била някога, но в сърцето й има любов към теб.

Когато видиш бившата си жена, ще е чудесно да я поздравиш и да спреш да си чатеш. Не се опитвайте да говорите прекалено дълго, или да започнете смислени разговори с нея в момента. Колкото по-кратък е разговорът, толкова по-добре. Ако все още има наранени чувства или гняв, те ще се появят отново, когато сте заедно твърде дълго. Като държи нещата кратки и сладки, тя няма да има време да мисли за лошите неща, и вие ще бъдете пред нея, вместо да заровите дълбоко в гърба.

Защо се разделихте? Много неща правят брака край. Може да е било по твоя вина, на нея или и двете. Разбери какво се е объркало. Какво беше последното сламка и какво доведе до нея? Могат ли тези проблеми да бъдат избегнати?

Сигурен ли сте, че сте създадени един за друг? Ако е така, тогава трябва да дадеш време на нещата. И двамата сте преживяли травматично преживяване и ще отнеме известно време да се излекувате. Това не означава, че не можеш да я видиш или да говориш с нея. Това означава, че трябва да се простиш. Дръжте напрежението под контрол.

Когато можете да говорите с нея по-често, е време да се направи нещо крачка напред. Попитай я дали иска да отиде на кафе или на обяд. Останете на обществено място, където ще се чувствате комфортно. Не носи лоши неща. Ще изградите бъдещи отношения с нея – да пази миналото в миналото. Не се опитвайте да я виждате всеки ден – ще има достатъчно време за това в бъдеще.

Нещата ще се случат естествено и двамата ще бъдете спокойни един с друг. Наслаждавай се на всяка минута, която прекарваш с нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *