Може ли съпругата ми да ме обича отново – начини да спечелиш жената, която обичаш

By | април 2, 2021

Това е въпрос, който много омъжени мъже трябва да зададат, когато осъзнаят, че половинката им вече не е влюбена в тях. Една фраза, която мъжът никога няма да чуе жена си да му каже, е: „Обичам те, но не съм влюбен в теб“. Убожда, това е отхвърляне и ви кара да поставяте под съмнение бъдещето на брака. Въпреки че със сигурност можете да тръгнете по пътя на развода, може да не е това, което смятате за подходящо за вашето семейство. Има начини да се свържете отново със съпругата си и ако сте решителни и търпеливи, можете да го направите.

Ако искате да накарате жена си да ви обича отново, започнете, като правите равносметка на собственото си брачно поведение. Може да почувствате, че жена ви е виновна, че е влюбена във вас. Но ако връзката беше толкова близка, колкото някога, чувствата й щяха само да се засилят, а не да намалят. Ето защо е толкова важно да разгледате честно какво сте направили във връзката. Винаги ли сте й оказвали цялата емоционална подкрепа, от която се нуждае? Бяхте ли в пъти по-малко от добър с нея? Оставихте ли я да поеме отговорността да се грижи за ежедневните нужди на децата, както и да поддържа нивото на къщата? Ако нещо от това ви звучи познато, поправете жената, за която сте се оженили. Извинете я за поведението си. Бъдете директни, когато й кажете, че съжалявате, и я уведомете точно за какво се чувствате зле. Тя ще оцени, че разпознавате как се чувства.

Следващото нещо, което трябва да направите, е да се промените. Разбира се, връзката не работи както сега. Нейните нужди не са удовлетворени и това е накарало чувствата й да се променят. Ако сте я пренебрегнали, като не сте прекарвали толкова време с нея, колкото тя иска, можете да станете по-присъстващи в живота й. Интерес към нещата, на които тя се радва. Планирайте да правите неща с нея и я насърчавайте да се отвори и да говори с вас. Може да откриете, че това, което тя чувства, изобщо не е загуба на любов към вас, а по-скоро чувство на разочарование. Работете с нея, за да разберете какво можете да направите като мъж, за да поправите лентата и да върнете нещата в релси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *