Означава ли емоционална връзка, че мъжът смазва другата жена и иска да бъде с нея?

By | март 27, 2021

Понякога се чувам със съпруги, които са разбрали, че съпругът им е имал емоционална връзка. Голяма част от времето мъжът ще настоява, че не се е случвало нищо физическо и неподходящо. Той дори може да ви каже, че не е привлечен от тази друга жена.

Но разбира се съпругите се съмняват в това. Много съпруги се страхуват, че емоционалната връзка всъщност е предшественик на физическа връзка.

Една съпруга може да попита: „Значи ли съпругът ми да има емоционална връзка с колега, че е влюбен в нея? Видях имейл между тях, който ме накара да се почувствам неудобно, затова се върнах през всичко. това беше емоционална афера. Няма признаци някога да са се събирали физически или извън работа. Но те са ясно зависими един от друг емоционално и си разказват неща за семействата си, браковете си и надеждите и мечтите си. Има някои много лични неща в тези имейли. Когато се сблъсках със съпруга си, той каза, че са просто добри приятели. Настоях, че е повече от това. И тогава цитирах аз от някои от имейлите и съпругът ми стана розов. Той очевидно се срамуваше и смущаваше и Най-накрая го накарах да признае, че по същество това е емоционална връзка и е неподходящо, затова попитах съпруга си дали е влюбен в другата жена и дали иска нещо повече. Отговорът му беше, че не, той просто се радва на приятелството им и че дори не е привлечен отдалечено от нея. Пуснах я в интернет и честно казано тя дори не е толкова хубава. Така че искам да вярвам в съпруга си. Но е трудно. Защо би инвестирал цялото това време и усилия във връзката, ако тя просто се превърне в приятелство? „

Разбирам загрижеността ви. Съгласен съм с теб. Ако мъжът задоволи нуждите си от някой друг – дори това да не са физически или сексуални нужди – това ще навреди на брака ви. И ако тези нужди бъдат задоволени тайно, това разрушава доверието.

В никакъв случай не съм експерт. Мога да ви кажа само това, което виждам и чувам въз основа на кореспонденция и изследвания. Много афери започват като емоционални привързаности. Двамата хора не възнамеряват да изневеряват, но се приближават все по-близо, докато настъпи момент, в който имат възможност или желание да го направят още по-далеч. Това не винаги се случва, разбира се, но дори веднъж е твърде много.

Разбиране на разликата между подходящата работна връзка и неподходящата: Не мога да ви кажа, че няма емоционални проблеми, които да останат строго емоционални. Има. Понякога с течение на времето единият или и двамата осъзнават, че наистина не са съвместими. Или връзката в крайна сметка спира да дава емоционалната награда. Тези условия обикновено завършват естествено и не прогресират.

И е възможно двама колеги от противоположния пол да бъдат приятели. В миналото съм имал мъже наставници. И нямаше абсолютно нищо неподходящо в тези условия. На днешното работно място хората трябва да работят в тясно сътрудничество, за да изпълняват добра работа. Но понякога е очевидно, когато това премине границата. И фактът, че съпругът ви се притеснява от имейлите, може да е сигнал, че определено е прекрачил граница. Ако вашият съпруг не е добре дошъл да слуша телефонни обаждания или да чете имейли между вас и колеги от работата, това е червен флаг.

Ето още нещо, което трябва да имате предвид. Понякога хората, които са имали физически афери, напълно ще признаят, че „другият човек“ не е от техния тип. Те ще признаят, че другият човек не е толкова привлекателен, колкото съпругът им, но че не физическото привличане ги е привлякло към другия – това е нещо друго.

Хората понякога разказват връзка, която не се отнася само до секса. Или ще ви кажат, че са се почувствали разбрани и оценени от другия човек. Истината е, че хората мамят както от емоционални, така и от физически причини. Така че не е диво привлечен от другата жена, не винаги означава, че няма физическа връзка в бъдеще.

Защита на брака ви: И така, как да се уверите, че тази връзка не става физическа? Работите по брака си и се опитвате да се уверите, че съпругът ви се чувства свързан с вас. И се опитвате да се уверите, че той разбира какво е неподходящо във връзката и защо.

Това не винаги е възможно, но е идеално, ако съпругът ви може да работи в друг отдел или с друг, така че не винаги се изисква да бъдат заедно. Ако това не е възможно, опитайте много да се срещнете със съпруга си за обяд и влизайте от време на време. Нека другата жена ви види и да знае, че вие ​​сте много реалност. И насърчавайте съпруга си да се прибира направо у дома след работа.

Консултирането също може да бъде много полезно тук. Всичко, което можете да направите, за да превърнете брака си в любимо място, за да отговори на емоционалните му нужди, е важно. Не мога да подчертая това достатъчно. Не можете да контролирате какво се случва между съпруга ви и другата жена, докато и двамата са на работа. Но можете да контролирате какво се случва между вас двамата у дома. Можете да се борите за брака си, ако това искате.

Но за да отговорите на първоначалния въпрос, емоционалната връзка не винаги означава, че съпругът ви е влюбен в другата жена. Но мисля, че повечето хора се съгласяват, че това е много основателна причина за безпокойство. Нищо не е за пренебрегване. Понякога това е предшественик на физическа връзка, ако не бъде спряна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *