Опасностите да не знаеш кой си

By | май 4, 2021

Докато седя тук и просто си мисля как ме боли в сърцето, когато виждам жени, които се разхождат с хубави дрехи, безупречен грим и добра работа, и мъж, но дълбоко в себе си все още усещат, че нещо липсва. Вижте, ако имате всичко това, бихте си помислили, че жената го е направила, когато погледнете отвън. Но о, когато се прибере вкъщи и трябва да се види в огледалото, жената, вторачена в нея, не изглежда толкова бляскава. Искам да кажа, че ходех наоколо с подстригана коса, нокти и пръсти, с лоши дрехи и просто изкарвах някакви пари, така че изглеждаше така, сякаш го вървя, познайте какво; това ми направи времето с разбитост и бях гореща несръчна бъркотия!

Този начин на живот за мен, когато бях в продължение на години и се разнесе извън контрол, бях толкова фокусиран върху това да не позволя на никого да види болката ми, че го маскирах. Беше наистина опасно, защото всеки път, когато ми ставаше малко тъжно, излизах да пазарувам, купувах всякакви неща и неща. Когато се прибрах у дома, сега бях още по-депресиран, защото сега се опитвах да разбера какво и той !! Току-що похарчих $ 300 до $ 500 за тази бъркотия. Имайте предвид, че всичко това бяха материалистични обекти и че всичко това се опитваше строго да покрие цялата болка, която изпитвах вътре. Newsflash, никакви суми, мъже, наркотици, секс или каквото и да било друго по този въпрос могат да ви накарат да се обичате и да познавате себе си. Така че продължавайте да четете, защото искам да споделя с вас няколко начина, как ако не познавате себе си, ще ви изложи и толкова много опасност.

3 Признаци, че не познавате себе си …

Изисква последователно одобрение от други. Сега това е толкова опасно, защото не си позволявате да вземате каквито и да било решения, защото се страхувате от това, което ще кажат. Или дори по-добре, винаги когато вършите добра работа с нещо, вместо да се потупате по гърба, не чакате вместо това и търсите други да го направят. Е, това тук може да ви направи инвалиди и да ви парализира и да ви попречи да излезете от кутията и да поемете рискове. Вижте, трябва да се научите да бъдете най-големият си фен и ако другите ви радват, чудесно, но ако не, можете да го направите за себе си.

Вие спите с всеки мъж, който ви каже нещо сладко или ви даде пари. Бих могъл да продължа и продължавам с този, но не го правя. Искам да споделя с вас, че извършването на този тип действия ще доведе само до едно или две неща; нежелана бременност, полово предавани болести или повече от всичко друго, ниско самочувствие. Всеки път, когато допуснете мъж в светилището ви без задължения или брак, вие търсите мъжа, който може да ви спаси и спаси от вас самите. СПРЕТЕ, той не носи отговорност за вашето щастие или за това, че се чувствате добре в себе си. Така че от този момент нататък трябва да се справите с проблемите си и тогава ще можете да вземате по-мъдри решения.

Страхувате се да покажете всички велики неща, в които сте добри. Играете себе си на малки, защото ви липсва увереността да покажете на света от какво всъщност сте направени. Страхувате се, че хората ще помислят, че сте добре и сте останали, защото може да ги пренебрегнете. Или понякога се озовавате на по-нископлатена работа от страх от своите неприятности. Това тук е най-бързият начин да бъдете винаги нещастни и да не сте изпълнени в себе си. Спрете да се притеснявате какво мислят другите хора, защото това не е ваша работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *