Съвети за връзка за мъже – „Не знам как да я обичам“

By | февруари 1, 2021

Сърцето на Стивън е на правилното място. Той наистина се интересува от приятелката си, но изглежда постоянно я разочарова. Колкото и да се опитва Стивън да изрази своите дълбоки чувства и любов към нея, неговите усилия често не достигат.

Тя често е разочарована и разочарована. Стивън се притеснява, че приятелката му ще скъса с него и ще намери някой друг, който да я обича по начина, по който иска да бъде обичана.

Той се доверява на един приятел: „Не знам как да я обичам!“

Ако сте в любовна връзка или брак и се чувствате като опитите си да покажете любовта си към вашата жена не излиза по начина, по който са били предназначени, не сте сами.

Много мъже смятат, че е трудно да обичат жените си по начина, по който искат да бъдат обичани. Може да се окажете, че стелажите мозъка си търсят по-добър начин да изразите любовта си към конкретната жена в живота си.

Когато имаш идея, може да се почувстваш като риск да действаш по него. Ами ако не й хареса и ти си похарчил толкова време и пари, за да го осъществиш? Ами ако накрая изглеждаш като глупак?

Дори когато сте в състояние да излезе с идея за това как можете да покажете на вашата жена колко я обичате, опасения като тези може да ви попречи да действително предприемане на стъпки за изпълнение на вашия план.

В крайна сметка тук е следното: Когато не показвате редовно любовта си към вашата жена, тя трябва да отгатне как се чувствате. Дори и да сте й казали, че я обичате и че тя е важна за вас, тя вероятно иска да чуе това повече от веднъж или два пъти и в специални случаи!

Изразяването на обич и благодарност един към друг е важен градивен елемент на здрава любовна връзка или брак.

Опитайте тези съвети за да запалите жена си, като я обичате по начина, по който иска да бъде обичана…

#1: Попитайте!

Може да изглежда твърде очевидно, но трябва да ти го напомня. Ако се чувствате ненадеждни за това как вашата жена иска да бъде обичана, бъдете готови да я попитате.

Въпреки че е от типа хора, които обичат изненадите, вероятно тя също харесва изненади, които са за предпочитане пред нея.

Намери смелостта да зададеш на жена си въпрос като този…

„Какви думи, действия, жестове или подаръци биха ви помогнали да се чувствате специални и обичани?“

Помоли я да спомене всичко и нищо. Да я напикая да се задълбочи.

Може би иска да поемете повече отговорност за дома или грижите за децата, например. Може би ще се радва да се лекува с чувствена спа нощ у дома с вас, за да даде масаж. Или може просто да иска да чуе как й казвате, че е красива (без да бъде питана).

#2: Наистина слушате и следвайте.

Когато жена ти дава тази информация, се фокусирай и слушай. Ако не сте сигурни за какво говори, я попитайте „Кажете ми повече“.

Тя може да ви зададе същия въпрос за това как искате да бъдете обичани. Ако е така, бъдете открити, честни и конкретни. Дай й „вътрешна информация“, която току-що получихте.

Сега е време да се проследи.

Не те съветвам да казваш или да направиш нещо, което не идва от сърцето. Нека любовта ти към нея бъде твоя мотивация… Въпреки че това е нещо ново и малко неудобно за вас.

Ако не сте свикнали да правите това, което сте избрали от списъка й с искания, можете да създадете напомняния за себе си. Можете дори да използвате мобилен телефон или имейл календар, за да помогнете с това.

Дори ако бюджетът и времето ви са стегнати, можете все по-ясно да изразите пред вашата жена, че тя е обичана и ценена от вас. Истинските думи и смислени движения могат да бъдат много силни.

Когато помоли жена си да ти каже как иска да бъде обичана, тя вероятно се чувства специална. Питаше я, че наистина те е грижа. След това, докато всъщност правите някои (или всички) от тези неща, вие показвате любовта си още повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *