5 неща, които жената може да даде на съпруга си, за да върне мъртвия брак към живота

By | април 23, 2021

Често, когато слезем по пътеката, ще повярваме, че съпрузите ни ще бъдат всичко за нас.

Искаме да ни обичат безусловно, да ни насърчават, да ни правят щастливи и да стават най-добрите ни приятели.

Но често се чувстваме променени, що се отнася до брака, защото по някаква причина сме разочаровани от съпрузите си.

Въпреки че трябва да се наслаждавате на брака си, разберете, че бракът не е задължително да се отнася до вашето щастие. Бракът може да ви помогне да станете по-добър индивид и да ви направи по-силни. Би трябвало да ви помогне да се подобрите и подобрите като човек, но понякога подобренията и подобренията могат да струват много болка.

Когато казвам болка, нямам предвид злоупотреба или изневяра. Този тип ситуации изискват консултации и / или други форми на незабавна намеса. И двете ситуации са непростими и в крайна сметка могат да причинят смърт.

Бракът ви трябва да бъде отражение на Христос и Неговата църква. Но понякога не е така. Всъщност понякога бракът ви може да бъде мъртъв!

Възможно е обаче да съживите любовта и да върнете брака си към живот.

След години на разочарование поради неосъществени очаквания, сега осъзнавам колко много трябва да добавя стойност към връзките си.

И в случай на брак, знам, че трябва да дам на съпруга си 5 неща, които ще го направят щастлив и ще го накарат да се прибере у дома.

Не казвам, че единствено вие трябва да допринасяте за брака. Нито казвам, че съпругът ви трябва да е единственият, който се радва на брачните отношения. Със сигурност са необходими две, за да накарате един брак да работи добре.

Но през шестнадесетте си години на брак научих, че някои неща правят повечето мъже щастливи и в крайна сметка могат да ви помогнат да укрепите брака си, като го вземете от гроба и го върнете към живот.

Тези пет неща включват:

1) Храна – Това наистина е отчасти пътят към сърцето на мъжа. Разберете какво харесва съпругът ви. Нахранете го и се справете добре. Уверете се, че храната, която му давате, е здравословна и вкусна.

2) Секс – Това е може би най-важният елемент. Но иронията е, че много от жените, които тренирам, се борят със секс със съпрузите си. Мъжете имат голяма физическа нужда от секс. Това е част от това кои са те. Често съм се чудил защо Бог ни е направил толкова различни във възгледа ни за секса. И макар да имам мнения по този въпрос, се научих да се поддавам и да се радвам на секс със съпруга си. Страстният секс може да направи съпруга ви щастлив и брака ви по-близък.

3) Уважение – Жените копнеят за любов, а мъжете искат уважение. Отново, това е област, в която мъжете и жените се различават в перспективите си, но ако съпругът ви знае, че го уважавате, вместо да го подкопавате или да бъде негативен и аргументиран, той може да стане по-отворен за комуникация с вас. Често, когато мъжът се чувства неуважително към жена си, той се чувства наранен, депресиран и по-малко мъж. Това го кара да затвори и да напусне брака … поне емоционално.

4) Мир – Мъжете предпочитат да избягат от дома, отколкото да се занимават с високо, хаотично домакинство. Опитайте се да направите дома си спокойно убежище за съпруга си. Направете го място, където той иска да се прибере у дома, физически, емоционално и психически.

5) Подкрепа – Когато мъжът мечтае, той се нуждае от жена си, за да му бъде мажоретка, дори когато изглежда, че се проваля. Когато е тъмно, той се нуждае от вас, за да бъдете искрицата му надежда.

Разбира се, не можете да заемете Божието място. Но често съпругът ви има нужда от вас повече, отколкото си давате сметка.

Ако можете да осигурите тези неща в брака си с искрено сърце, можете да започнете пътуването за оживяване на мъртвия брак. Бъдете готови да разберете неговите нужди и бъдете отворени да споделяте себе си със съпруга си по тези начини. Докато извършването на някои от тези неща може да отнеме жертва, те в крайна сметка могат да върнат живота на мъртъв брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *